maandag, juni 18

Spijkenisse en zijn schutters

0
Twee van de doelstellingen van het seizoen zijn gehaald. Spijkenisse speelde in de derde divisie aanvallend en attractief voetbal voor het publiek. De derde doelstelling bleek te hoog gegrepen. Handhaven zat er in, maar kwam er niet uit. In de nacompetitie versperde Hoek de groen-witten de weg.
Yordi Teijsse Quick Boys 25, Kees Tol Spakenburg 22, Maurice de Ruiter DVS’33 21, Michel Breij Jong FC Groningen 20 en Khacid Tadrine Jong Almere City 20 maakten de meeste doelpunten.
Spijkenisse scoorde 56 keer, maar incasseerde er 83. Te weinig gescoord en te veel geïncasseerd dus. De wedstrijd in Utrecht tegen Magreb, die in 5-5 eindigde was symthomatisch voor dit seizoen. Verder hadden de mannen van Wubben last van blessures. Topscorer Michael van Dommelen en Marvin van der Pluim raakten geblesseerd. Daar tegenover stond de opmars van Adam El Fazazi die excelleerde in assists en genoten we van de treffer van Felino Jardim die Spijkenisse in Capelle naar de nacompetitie schoot. De 56 treffers kwamen op de naam van Michael van Dommelen 17, Serginio van Axeldongen 10, Jazzy Adams 7, Marvin van der Pluijm 5, Daan Bourgonje, Sander Bardogan, Eric Polet, Vincent Verbond, Felino Jardim en Stefano Goncalves allen 2 en Adam El Fazazi, Dustin Mijnders, Marco de Borst, Rephendry Amsterdam allen 1 treffer.
In de nacompetitie troffen Etienne Mariana en Sander Barragan nog het doel.

error: Content is protected !!