vrijdag, juli 20

bij v.v. Spijkenisse

Als voetbalvereniging maken wij gebruik van een accommodatie waar een AED aanwezig is. De AED moet altijd gebruikt worden in combinatie met reanimatie.
De gemeente Nissewaard biedt ons jaarlijks de gelegenheid om een aantal leden de opleiding voor AED én reanimatie te laten volgen. Het doel van de training is om een 6-minutenzone rondom de sportactiviteiten in de gemeente in stand te houden.

Met de gesubsidieerde trainingen blijft de gemeente de sportverenigingen ondersteunen om gedurende hun sportactiviteiten een 6-minutenzone operationeel te houden door bij een hartstilstand binnen 6 minuten 112 te bellen, te starten met reanimatie en een AED installatie in te zetten.

We kunnen onze leden opnieuw aanmelden voor zo’n training, die in het najaar zal plaatsvinden.
De cursus duurt zo’n 2 à 2½ uur en wordt op een doordeweekse avond of een zaterdagochtend gehouden. Er zijn geen kosten aan verbonden.
Wie zich hiervoor wil opgeven kan dit per email laten weten, uiterlijk 13 juli.
E-mail info@vvspijkenisse.nl
Vermeld u daarbij  of het om een herhalingscursus gaat, of een basiscursus.

Later zal bepaald worden welke datum ons wordt toegewezen en kunt u dan bekijken of deze u schikt. Afmelden is dan nog (zonder kosten) mogelijk.

Ilse Mijnans