vrijdag, juli 20

Succes voor de meiden van VV Spijkenisse

Zaterdag 9 juni was het dan zover. Bij vele thuis ging de wekker behoorlijk vroeg af want alle meisjes teams gingen deelnemen aan het Hoge Hakken toernooi bij NSVV Numansdorp. Er waren poules in elke leeftijdscategorie en wij deden mee met MO13, MO15 en MO17. Spannende wedstrijden en gelukkig zo ingedeeld dat we allemaal bij elkaar konden aanmoedigen. Omdat er wat blessure leed was hebben de meisjes van MO13 nog ingevallen bij MO15 en MO17 en konden alle partijen gespeeld worden. En wat was het spannend.
De poules van MO15 en MO17 waren wat kleiner en dus troffen ze de tegenstanders “uit” en “thuis”. De MO13 kwam de tegenstander elk maar 1x tegen. En daar was de laatste wedstrijd ook echt de beslissende wedstrijd in de poule. Met een gelijke stand moest er op doelsaldo besloten worden en met 1 punt meer konden ze de overwinning opeisen. Ook de meiden van MO15 en MO17 zaten er goed in en konden respectievelijk de 2e en 3e plaats mee naar huis nemen.

Het was een leuk toernooi en zeker de moeite waard om volgend jaar weer te bezoeken.