vrijdag, juli 20

Van der Ent Group – Top Movers

Businessclub v.v. Spijkenisse is blij wederom een nieuw businessclublid te mogen verwelkomen.

Namens Van der Ent Group tekende haar directeur Daan van der Ent een driejarige overeenkomst met onze Businessclub.

Van der Ent Group gevestigd in Spijkenisse is met ruim 100 jaar ervaring een begrip in nationale en internationale verhuizingen.

Door intensieve samenwerking met 15 collega verhuisbedrijven uit de Top Movers Groep zijn zij in staat alle service en diensten te bieden om particuliere alsmede complexe bedrijfsverhuizingen optimaal uit te voeren.

Van der Ent Group – Top Movers ontzorgt haar klanten van A tot Z.

Gaat u of uw bedrijf verhuizen en bent u geïnteresseerd welk uitgebreid pakket diensten Top Movers u kunt bieden kijk dan eens op hun website: www.vanderentgroup.com

Namens Businessclub v.v. Spijkenisse danken wij directie van Van der Ent – Top Movers voor de aansluiting bij onze Businessclub.

Van der Ent Group Verhuizingen – Top Movers
Lorentzweg 25
3208 LJ Spijkenisse
Tel. 0181 – 600000
Website: www.vanderentgroup.com

Van der Ent is volwaardig VCA2 ster gecertificeerd. VCA2 heeft als doel nog veiliger te werken en meer structuur aan te brengen in hun werkprocessen. Voor veel van hun petrochemische opdrachtgevers is VCA een vereiste voor het verkrijgen van een opdracht.