dinsdag, november 21

Club van 50

Beste sportvrienden,

U kunt, nu het nieuwe seizoen weer is begonnen, uiteraard weer lid worden van de “Club van 50” (dit kan trouwens het hele jaar door).

Mocht u interesse hebben om lid te worden, dan kunt u zich opgeven via clubvan50@vvspijkenisse.nl met daarbij vermeld de juiste naam die op het sponsorbord vermeld dient te worden.
In de kantine hangt het bord met de leden van de “Club van 50”, waar het bordje met uw naam bij komt te hangen.
Na bevestiging van de overmaking van € 50,- lidmaatschap op rekening NL02RABO0360524672 t.n.v. vv Spijkenisse Club van 50 met als kenmerk: Club van 50 lidmaatschap 2017-2018, wordt het bordje z.s.m. gemaakt.

Wij hopen, dat we nog veel meer leden kunnen begroeten, zodat we hiermee diverse mooie projecten binnen onze vereniging kunnen realiseren.

Joop Pol Stefan Böhne Etien Mariana
Familie Engelen Danny Voets  Spijkenisse 4