zondag, september 24

Huisregels

Niet met voetbalschoenen de kantine betreden.
– Er mag niet gerookt worden in de kantine.
– Er wordt geen alcohol geschonken aan personen onder de 16 jaar.
– Sporttassen niet mee de kantine in nemen.

Wedstrijden
– Heb respect voor elkaar. Binnen en buiten de lijnen. Ook voor je tegenstander.
– Houd er rekening mee dat scheidsrechters ook voor hun hobby fluiten.
– Gebruik geen ongetogen taal tegen de scheidsrechter of je medespelers.
– Laat een trainer niet in het ongewisse. Bel tijdig af als je niet kunt komen.
– Blijf niet zomaar weg zonder afmelding.
– Zorg, indien hier om gevraagd wordt, bijtijds voor nieuwe spelerspassen.
– Onnodige gele kaarten en boetes dienen door het desbetreffende persoon zelf te worden betaald.
– Alcoholgebruik langs de lijn is niet toegestaan. Ook flesjes frisdrank mogen niet mee langs de lijn, wel plastic bekers.

Kleedkamers
– Maak je schoenen buiten schoon, zodat het ergste vuil niet meegaat naar de kleedkamers.
– Houd de kleedkamers zo schoon mogelijk, laat geen rommel achter.
– Houd ook de toiletten netjes.
– Wees zuinig op je eigen waardevolle spullen. Het bestuur kan bij verlies of vermissing hiervoor niet de verantwoording nemen.

– Houd met elkaar onze mooie accommodatie netjes.
– Voorkom rommel op het sportterrein, er staan buiten voldoende afvalbakken.
– Plaats de fietsen netjes in de rekken.
– Houd honden aangelijnd op het terrein.
– Parkeer alleen in de daarvoor bestemde vakken, houd de wegen vrij voor de hulpdiensten.
– Parkeer zo fatsoenlijk mogelijk, dat wil zeggen neem geen twee plaatsen in beslag.
KNVB-regels:
Het is verboden om binnen de grenzen van het sportcomplex vuurwerk af te steken.
– Het nuttigen van alcoholische dranken is alleen toegestaan in het clubhuis of op het terras. Het nuttigen van alcohol langs de lijn is verboden.
– Buiten het clubhuis mogen non-alcoholische dranken alleen in kunststof of kartonnen bekers genuttigd worden. Glaswerk is zowel op het terras als langs de lijn verboden.
– Roken op de velden is verboden.