-
Niet met voetbalschoenen de kantine betreden.
- Er mag niet gerookt worden in de kantine.
- Er wordt geen alcohol geschonken aan personen onder de 16 jaar.
- Sporttassen niet mee de kantine in nemen.

Wedstrijden
- Heb respect voor elkaar. Binnen en buiten de lijnen. Ook voor je tegenstander.
- Houd er rekening mee dat scheidsrechters ook voor hun hobby fluiten.
- Gebruik geen ongetogen taal tegen de scheidsrechter of je medespelers.
- Laat een trainer niet in het ongewisse. Bel tijdig af als je niet kunt komen.
- Blijf niet zomaar weg zonder afmelding.
- Zorg, indien hier om gevraagd wordt, bijtijds voor nieuwe spelerspassen.
- Onnodige gele kaarten en boetes dienen door het desbetreffende persoon zelf te worden betaald.
- Alcoholgebruik langs de lijn is niet toegestaan. Ook flesjes frisdrank mogen niet mee langs de lijn, wel plastic bekers.

Kleedkamers
- Maak je schoenen buiten schoon, zodat het ergste vuil niet meegaat naar de kleedkamers.
- Houd de kleedkamers zo schoon mogelijk, laat geen rommel achter.
- Houd ook de toiletten netjes.
- Wees zuinig op je eigen waardevolle spullen. Het bestuur kan bij verlies of vermissing hiervoor niet de verantwoording nemen.

- Houd met elkaar onze mooie accommodatie netjes.
- Voorkom rommel op het sportterrein, er staan buiten voldoende afvalbakken.
- Plaats de fietsen netjes in de rekken.
- Houd honden aangelijnd op het terrein.
- Parkeer alleen in de daarvoor bestemde vakken, houd de wegen vrij voor de hulpdiensten.
- Parkeer zo fatsoenlijk mogelijk, dat wil zeggen neem geen twee plaatsen in beslag.

KNVB-regels:
-
Het is verboden om binnen de grenzen van het sportcomplex vuurwerk af te steken.
- Het nuttigen van alcoholische dranken is alleen toegestaan in het clubhuis of op het terras. Het nuttigen van alcohol langs de lijn is verboden.
- Buiten het clubhuis mogen non-alcoholische dranken alleen in kunststof of kartonnen bekers genuttigd worden. Glaswerk is zowel op het terras als langs de lijn verboden.
- Roken op de velden is verboden.