VV Spijkenisse heeft inmiddels diverse meisjes teams en een dames team. Helaas zijn we onverwacht geconfronteerd dat we een paar vacante plekjes hebben in ons MO-15 team. Ben jij net zo enthousiast en sportief als de rest het team en wil je ons graag komen versterken, meld je aan via onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en coördinator Mieke Gueye neemt dan contact met je op.

Hier de indeling van de lagere senioren elftallen

Afgelopen 8 jaar was het gewoon dat er onder een gepubliceerd stukje de naam Rinus Flipse stond. Je leest er gauw overheen, maar dat geeft aan dat Rinus een stille kracht was binnen de vereniging.
Ook Spijkenisse TV en het bulletin als u binnenkomt en krijgt bij het bezoeken van het 1ste elftal waren een kindje van Rinus.

Het is niet dat Rinus er genoeg van had, maar zijn gezondheid laat een beetje te wensen over en opa Rinus heeft het ook druk met de kleinkinderen. Uiteraard blijft Rinus wel de wedstrijden van het 1ste bezoeken.

vvspijkenisse.nl bedankt Rinus voor de vele jaren dat hij actief is geweest voor de club en wensen hem een goede gezondheid.

Hier Rinus links met zijn vaste maatjes

Beste ouders en verzorgers,

We zijn geslaagd om de indeling van onze jeugdspelers voor de zomervakantie klaar te hebben. We hebben dit jaar fysiek onze jeugdbeleidsplan ten uitvoer gebracht, waarbinnen er 3 stromingen zijn:
a.      Jeugdopleiding (selecties JO13 en JO21)
b.      Voetbalopleiding (selecties JO9 en JO11; In 2018-19 volgt ook JO12)
c.       Jeugdvoetbal (overige niet-selectie jeugd)
Hieronder volgen de voorlopige indelingen van de jeugdvoetbal-teams.

In deze lijsten staan ook  leden die vergeten zijn hun contributie te voldoen. Onze leden administratie zal binnenkort hiervoor een herinnering sturen. De contributie 2016-2017 dient voor 1 augustus te zijn voldaan.
Indien dit niet gebeurd zal dit consequenties hebben voor de speelgerechtigheid van de leden. Daarom verzoeken we u vriendelijk doch dringend om de contributie te voldoen VOOR 1 augustus. NIET betalen is NIET spelen.

Klik hier de indeling van de jeugdopleiding

Klik hier voor de indeling voetbalopleiding

Klik hier de indeling van het jeugdvoetbal

Ons bereikte het bericht dat op 30 juni Til Louter de echtgenote van ons lid Piet Louter is overleden.

Wij condoleren Piet en zijn familie en wensen hen alle sterkte toe in deze moeilijke periode.

Namens het bestuur en alle leden.

Ons eerste elftal zal in het hoofdtoernooi om de KNVB beker optreden.
In Zeist is geloot voor de eerste en tweede kwalificatieronden. Na deze ronden stromen de profclubs in. Wij zijn voor de eerste ronde vrijgeloot om in de tweede ronde de winnaar van Groene Ster/Scheveningen te treffen.

De gelote uitwedstrijd spelen we op 23 augustus .

Pagina 1 van 33