Traditionele jaarlijkse snertparty Businessclub v.v. Spijkenisse weer een succes

Businessclub v.v. Spijkenisse ontving vrijdag 17 februari tijdens haar jaarlijkse traditionele snertparty Burgemeester Salet, Bestuur , Business Partners –sponsoren- wethouders- selectie en staf en de werkploeg die dagelijks aanwezig is.

Na de aanwezigen hartelijk welkom te hebben geheten en te bedanken voor hun bijdrage, steun en betrokkenheid in welke vorm dan ook bij onze prachtige club werd het buffet -welk op voortreffelijke wijze was bereid door sponsor Restaurant De Krom- geopend.

Hierna ontstond een zeer ontspannen en gezellige avond waar weer veel contacten werden aangehaald en nieuwe zakelijke en persoonlijke relaties werden gelegd;

Kortom, een geslaagde party!

Log in om reacties te plaatsen