VoetbalRotterdam gala

Op het jaarlijkse voetbalgala van VoetbalRotterdam is Spijkenisse dit jaar maar liefst tweemaal in de prijzen gevallen bij de regionale voetbalwebsite. Met nominaties in alle beschikbare categorieën voor Peter Wubben (Trainer), Eric Polet (Verdediger), Felino Jardim (Middenvelder), Michael van Dommelen (Aanvaller) en Spijkenisse in zijn geheel als 'Team van het Jaar' kon het bijna niet uitblijven dat er ergens een prijs werd binnen gesleept.
Uiteindelijk gingen Michael van Dommelen als 'Aanvaller van het Jaar' en Spijkenisse 1 als 'Team van het Jaar' er met de prijs vandoor. Michael keerde dit jaar terug op sportpark Jaap Riedijk en was met achttien doelpunten en zijn rol zowel binnen als buiten de lijnen een belangrijke factor in het team dat dit jaar het kampioenschap in de Hoofdklasse A binnen haalde.

Het kon na een seizoen als deze dan ook niet uitblijven dat Spijkenisse als team een nieuwe prijs aan de prijzenkast mocht toevoegen.
Na een schitterend seizoen werd Spijkenisse kampioen van de Hoofdklasse A en ook in de regionale toernooien kwam het team ver.
Op de Spido in Rotterdam namen een aantal selectiespelers de prijs in ontvangst waarmee het seizoen een mooi slotstuk heeft gekregen!

 

Log in om reacties te plaatsen
Ga naar boven