Beste Club van 50 leden,

Als eerste willen wij u heel hartelijk bedanken voor uw steun. Hopelijk steunt u ons ook dit seizoen weer.

De Club van 50 is een initiatief van de Business Club van v.v. Spijkenisse met als doel zoveel mogelijk leden te werven die ieder jaar bereid zijn 50 euro te doneren.

Uw bijdrage komt ten goede aan de voetbalvereniging en aan de jeugd in het bijzonder.

Wij willen zoveel mogelijk leden actief gaan benaderen ook lid te worden van de Club van 50.

Indien u nog mensen kent die v.v. Spijkenisse ook een warm hart toe dragen en lid willen worden, dan verzoeken wij u een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het formulier in te vullen.

Het afgelopen seizoen is de opbrengst besteed aan het opknappen diverse delen van het clubgebouw, voor het aankomende seizoen willen we graag de twee ballenhokken moderniseren. Verder zijn er nog geen concrete plannen.

Heeft u suggesties laat het ons dat dan weten en stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U wordt op de hoogte gehouden via de mail of website.

U kunt uw bijdrage van 50 euro voor seizoen 2017/2018 overmaken op rekeningnummer NL02RABO0360524672 t.n.v. Club van 50 v.v. Spijkenisse 17/18 (let op ander rekeningnummer dan vorige jaren).

Graag formulier invullen klik hier

Alvast bedankt voor uw steun.

Met Vriendelijke groeten,

Margery Engelen

Club coördinator "Club van 50  v.v. Spijkenisse"