Aad de Keijzer Joop Pol Jan Smits
Arno en Linda de Man Floordiscount Stefan Böhne
Aren Buvens Jurgen Zwaans Karsten installatie
Im van Dommele Con-Air bv Airconditioning Dylan van Hengel
Fam. M.M. Flipse Aad Berghout en Aswintha van Assendelft Arnold Snijders bouw en onderhoud
Hans de Lange Rowan Berghout Piet van de Berg
SterSupport Richard Sitton  Bianca Myrthe en Judith Buvens
ECP Tegelwerken Peter de Man

Beste sportvrienden,

U kunt, nu het nieuwe seizoen weer is begonnen, uiteraard weer lid worden van de “Club van 50” (dit kan trouwens het hele jaar door).

Mocht u interesse hebben om lid te worden, dan kunt u zich opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarbij vermeld de juiste naam die op het sponsorbord vermeld dient te worden.

In de kantine hangt het bord met de leden van de “Club van 50”, waar het bordje met uw naam bij komt te hangen.

Na bevestiging van de overmaking van € 50,- lidmaatschap op rekening NL02RABO0360524672 t.n.v. vv Spijkenisse Club van 50 met als kenmerk: Club van 50 lidmaatschap 2016-2017, wordt het bordje z.s.m. gemaakt.

Wij hopen, dat we nog veel meer leden kunnen begroeten, zodat we hiermee diverse mooie projecten binnen onze vereniging kunnen realiseren.