dinsdag, juli 17

Routebeschrijving


Grotere kaart weergeven
Adres:
Sportpark Jaap Riedijk
Maaswijkweg 100
Spijkenisse
3207 JZ Spijkenisse

Vanaf de A15 

Op de A15 neemt u afslag 16 richting Spijkenisse, waarna u op de Hartelbrug komt. Na de Hartelbrug bij het stoplicht links (Groene Kruisweg). Rechtdoor tot aan de rotonde, neem deze driekwart (linksaf). Volg de Groene Kruisweg en bij het vierde stoplicht rechtsaf richting het MC Spijkenisse. Rechtdoor op de Schenkelweg en bij het vijfde stoplicht linksaf (na de brandweer). LET OP: de meeste navigatiesystemen sturen u aan het eind van de Maaswijkweg te vroeg rechtsaf. Op de Maaswijkweg alsmaar rechtdoor blijven rijden tot op het parkeerterrein van vv Spijkenisse.

Vanaf de Spijkenisserbrug
Het eerste stoplicht na de Spijkenisserbrug linksaf de Schenkelweg op. Vijfde stoplicht (na de brandweer) linksaf. LET OP: de meeste navigatiesystemen sturen u aan het eind van de Maaswijkweg te vroeg rechtsaf. Op de Maaswijkweg alsmaar rechtdoor blijven rijden tot op het parkeerterrein van vv Spijkenisse. Voorbij Sporthal Maaswijk.

Bus/Metro vervoer:
Voor het vervoer met Metro/Bus kunt u de bus pakken bij metrostation Spijkenisse. Dit is bus 84 naar Maaswijk. Vervolgens kunt u uitstappen bij Bushalte Winkelcentrum Maaswijk. Vanaf hier is het nog een klein stukje lopen naar Vv Spijkenisse. Op de Google-maps plattegrond hierboven ziet u een letter P staan (links van het midden). Dit is winkelcentrum Maaswijk waar de bus stopt. Net boven het op de google-maps donker afgedrukte veld is een hek waar u bij Vv Spijkenisse naar binnen kunt (alleen te voet). U hoeft dus niet helemaal om te lopen om de vereniging op te komen.

error: Content is protected !!